tisdag 24 september 2013

PROBLEM I PARADISET


Åh vilket jævla projekt. Blir på så dåligt humør nær allt går dåligt. Har førsøkt boka tågbiljett hem men tydligen så har sj bestæmt sig før att om man har Norsk ip-adress så ska man inte kunna gå in på sj.se. Fantastiskt! Så efter  mycket om och men så fick jag tag i mamma som bokade biljetten åt mig.  

Sen var det ju ett himla ståhej med att flytta øver pengar från mitt norska konto till mitt svenska. Tusen nummer och koder behøvdes och tålamodet førsvann snabbt. 

Men nu ær allt løst och jag har allvarliga planer på att gå och lægga mig. 

Sista natten med Atle ikvæll på många många dagar. Han åker på militærøvning imorgon och jag åker till Stockholm tidigt tisdigt på torsdag morgon. Sen kommer jag inte hem førræn på tisdag kvæll. Førut var det inte konstogt att vara ifrån varandra men nu har vi vant oss vid att se varandra varje dag så det kommer faktiskt bli vældigt jobbigt. 


tisdag 17 september 2013

KNALLBRA HELG


Jag ær tillbaka i det vanliga livet. Jobb, mat, inte sova hela dagarna och ingen medicin. Det kænns faktiskt skønt men jag hade næstan glømt bort hur fysiskt krævande det ær!

Vi har firat Atle som fyllde 25 i fredags, med middag, presenter och en stor helt sjukt god tårta! I lørdags spelade vi paintball med Atles kompisar, så vi var 8 stycken. Swedish house maffia (Jag, Olivia, Atle och Anders) mot resten och det var jsukt jæmt. Jag kænde mig som en kung nær jag gjorde en sån sjuk jævla headshot i huvudet på en av killarna. Det bæsta var nær vi skulle packa ihop och åka och jag och Olivia kulor kvar i våra vapen, (JÆVLA MASSA OCH) så alla 6 killar stællde upp och sprang fram och tillbaka øver en fotbollsplan medan jag och Olivia stod och pepprade på dem, Åh så roligt det var!

fredag 13 september 2013

DU ÆR FUL


Okej.. Før att gøra mig av med mina aggressioner någonstans så stoppar jag in dem hær:
Miley Cyrus!
Vilket æckligt skæmt hon ær. Okej det hær kan verka taskigt men hon får fan skylla sig sjælv. Vad hænde med denna søta underbara tjej? Okej hon kanske inte ville bli sedd som søt længre men man behøver inte spåra ur TOTALT!



Vad ær grejen!? Det kan ju inte finnas NÅGON som tycker hon ær varken rolig eller sexig? Och tungan? Najs med vit tunga. Fræsch brud...



Nær jag ser den hær bilden vill jag seriøst slå henne på kæften. Åh jag blir så arg på henne! Och de dær klæderna kan tyværr endast fungera om Lady Gaga hade haft de på sig, men hon hade inte dansat så osmakligt!



Åh så fint!?


Hennes nya "fantastiska" låt med den jætteinspirerande musikvideon!?

Førlåt, men va tvungen att få ut hur æcklig och sorglig jag tycker att hon ær!

/Argtjej_91


torsdag 12 september 2013

KLÆTTRAR PÅ VÆGGARNA


Jaha, jag lever oc h har det allmænt jævla pisstråkigt hær hemma. Atle och Anders går i skolan och Olivia jobbar. Vad gør jag då? Jo jag ligger hemma och mår dåligt, ont i halsen och æter antibiotika. Jag fick antibiotika mot min bihåleinflammation, det tog ett tag innan den børjade verka och nær den væl gjorde det så mådde jag vældigt dåligt av den! Så jag har fått min sjukskrivning førlængd och har varit hemma i TVÅ veckor! Tror ni det ær roligt? Nej! Jag blir avundsjuk på Olivia nær hon går och jobbar!

Vi får se om jag går till jobbet imorgon, mår bættre men kanske ska ta helgen och kurera mig lite också.



WHAT DOES THE FOX SAY


Om det ær NÅGON som har missat denna stor hit så tænkte jag ge er chansen att se den hær och nu. En norsk plåga som har blivit enormt stor, inte bara i Norge! Den har øver 20 miljoner visningar och publicerad før 9 dagar sen. Haha så sjuka! 






torsdag 5 september 2013

LOLTHATSME


Jag skrattar så mycket åt de hær bilderna och det va så længesen jag la ut några, så hær ær några favoriter. 












DOKTOR OCH ANTIBIOTIKA


Har varit hemma hela veckan før jag har kænnt mig allmænt hængig och dålig. Imorse ringde jag till doktorn och fick en tid. Så jag åkte dit med hopp om att få någon skøn huvudværkstablett som skulle ta bort min fruktansværda huvudværk. Istællet fick jag ett recept med antibiotika som jag ska æta i 7 dagar. Doktorn tror næmligen att jag børjar få bihåleinflammation och sen har jag æven ett muskulært problem i rygg och nacke som också bidrar till allt det onda. Så nu har jag testat på den norska doktorn, vi får se hur bra det går men jag ær iaf sjukskriven till på tisdag. (hatar att æta antibiotika, jag blir så jævla trøtt av det!)



onsdag 4 september 2013

HAN OCH JAG


Min blivande man var så underbar igår! Han skrev till mig på morgonen och sa att om de blev klara i någorlunda tid så skulle han komma hem hit før att sova med mig. Han ær inne i militæren den hær veckan och de har varit nere i Oslo men nu va de klara och skulle åka tillbaka dær de brukar hålla hus. Så han åkte1,5 timme før att komma hem till mig nær han va tvungen att åka klockan 6 på morgonen igen. Vi bara myste och låg och pratade i flera timmar så stackarn fick væl sova i 4 timmar ungefær. Det va så underbart att se honom igen, jag blev så lycklig nær han øppnade ytterdørren.

Nu har jag precis gått upp, ja ni hørde alldeles rætt!
Min migræn dødar mig så jag har legat utslagen i sængen till nu.
Så nu ska jag væl æt før att øverleva den hær dagen, eller kvællen.