torsdag 23 maj 2013

HÄR ÄR JAG


Hej jag lever och är tillbaka! Fär stunden iaf!
Det har varit mycket på gång och jag har itne haft koll på mitt eget liv för fem öre. Nu börjar saker och ting sakta men väldigt säkert reda ut sig och jag har så sjukt jävla mycket att se fram emot!
Sista pusselbiten är att jag måste veta på ett ungefär när min operation blir av.

Jag har umgåtts massor med mina fina tjejer Olivia, Moa och Izabelle. Atle har tillbringat många dagar hos mig och den underbara pricken kom en vecka tidigare än vad vi hade bestämt. Jag har sett hur Izabelle och Moa har åkt eclipse på gröna lund och sett Izabelle spa militären Atle i att skjuta machine gun. Jag har haft myskväll med mina tjejer och tittat på eurovision, varit i Kungsan och firat våra vm-hjältar, jobbat, haft otrolig migrän, druckit vin i det underbara vädret och läst bok i solen i flera timmar i sträck, och hejat fram Hammarby till tre poäng!

Jag har varit så himla lycklig de senaste veckorna så det är ofrskämt!

Imorgon åkter jag och Olivia till hennes landställe och på måndag eller tisdag åker jag till Norge och stannar till på fredag. Hihi.

Vi hrs snart igen!
















torsdag 16 maj 2013

SÖDERMALM



Här har jag spenderat min lediga dag. Hur underbart är det inte? Mitt på mitt fantastiska älskade Södermalm.
Kommer sitta här många lediga dagar framöver! Däremot är det långkjol som gäller eftersom jag inte får få någon sol på mitt ben, så vita ben hela sommaren!? Oh yes!