måndag 18 februari 2013

LILLA JAG


Lyckades tvinga upp mig själv ur soffan för att få lite luft. Så jag klädde på mig ordentligt och tog en runda. Det kändes skönt, precis vad jag behövde. Jag har också fått i mig lite middag och i kylen finns det hallon, blåbär och jordgubbar som väntar på mig. Nu får alla hålla tummarna för att jag får behålla maten!

Ska försöka röja lite här hemma, duscha och sen ska jag bädda ner mig i soffan igen och titta på topmodel, sen har jag en härlig date via skype att se fram emot!


I BELONG WITH YOU, YOU BELONG WITH ME








VARNING FÖR KÄNSLIGA


Gud straffar somliga.... Mig alltså. Var på väg till jobbet och kände mig lite illamående. Tänkte att det va för att jag va lite trött eller något sånt och försökte tänka på annat. När jag kommer till t-centralen så kommer det, ja jag kräks. Tror ni jag ville dö av skam eller!?

Nu är jag hemma igen och ringde jobbet så fort jag kunde. Känner att jag älskar livet just nu.


söndag 17 februari 2013

SÖNDAG


Ska snart åka hem till familjen i Tallkrogen. Ska hämta massa post och hjälpa pappa med en sak. Om jag är snäll kanske jag får middag också!? Sen ska jag provköra en av pappas bilar som jag ska låna i veckan när jag åker till Småland för att hämta mina saker.

Ikväll blir det en lugn och förhoppningsvis tidig kväll då det är en lång jobbdag som gäller imorgon. Ska även ha en härlig skype-date!


OPERATION



Det har varit många bollar i luften de senaste dagarna och jag har bara försökt att få ihop allt. Jag har jobbat, firat Izabelle och varit hos doktorn. Jag har varit så överdrivet trött hela veckan, förmodligen för att jag inte är van att jobba på det sätt som jag gör nu.

I torsdags var jag på Södersjukhuset med sällskap av min bästaste bästis som dessutom fyllde år. Jag var helt inställd på att jag skulle få göra en tryckmätning i benen och att de sen skulle säga något som "nej det där går över" "du behöver inte opereras" "vi kan inte göra något".
Men istället får jag lägga mig på britsen och doktorn började böja och bända på mina trasiga ben. Det mesta gjorde ont och jag fick förklara hur allt kändes. Sen fick jag ställa mig på golvet och ställa mig på tå och ner, upp och ner, upp och ner. Efter ca 5 gånger började det svullna och doktorn kände lite till. Ganska snabbt konstaterade han att det bästa är att operera mig så fort som möjligt med tanke på att jag redan har fått vänta i snart 7 år. Han tyckte alltså inte att det behövdes någon tryckmätning då han kände ganska snabbt hur allvarligt det är.

Så nu är det bestämt att jag ska opereras någon gång i april och vi opererar ett ben i taget. Så rehaben för ett ben är ca 2 veckor, men jag kommer endast behöva kryckor i max 3-7 dagar. De första dagarna behöver jag dessutom någon hos mig som kan ta hand om mig då doktorn sa att jag inte kommer klara av något själv.

Min diagnos är alltså kroniskt kompartmentsyndrom. Och anledningen till att det har blivit kroniskt är för att jag har haft det sen jag var 15 utan att någon har tagit mig och min smärta på allvar. Jag tackar övre makter för de senaste 2 doktorerna som jag har haft som på en gång såg att det var illa och att något verkligen behövde göras!

Så nu längtar jag otroligt mycket tills min kallelse dimper ner i brevlådan!








tisdag 12 februari 2013

TRÖTT TJEJ


Har tillbringat hela dagen på jobbet och det känns så sjukt bra! Imorgon ska jag vara själv på min avdelning i 2 timmar och det känns faktiskt inte såååå läskigt, haha!

Efter mitt jobb gick jag till Izabelles jobb och höll henne sällskap under hennes rast. Sen kände jag mig så trött så jag höll på att somna stående så då åkte jag hem. Har parkerat mig i soffan med fin fint sällskap via datorn, hihi.


VIRVLANDE TANKAR


Nu sitter jag här och väntar på att Izabelle ska komma hem vilket lär vara när som helst! Då är det dags för Resident evil igen ett tag innan vi ska på date med våra kuddar!

När jag är själv så här på kvällskvisten så hinner jag tänka mycket. Extremt mycket. hur allt blev som det blev och hur fantastiskt allt har löst sig. Försöker komma på hur jag egentligen mår men jag tror att jag på riktigt mår bra. Det är konstigt, men vissa saker händer väl av en anledning.  Jag tror ju på ödet så vi får se vart nästa steg leder. Det som skrämmer mig lite är att jag inte kan se min egen framtid men det är härligt på samma gång. Jag är sån som person att jag vill ha allt planerat och strukturerat, ganska tråkigt jag vet! Men nu har jag verkligen ingen aning och det känns konstigt men så spännande, vad som helst kan hända!

Jag är glad att allt hände innan nyår, det känns lättare på något sett att få börja om helt på nytt på ett helt nytt år (många helt) Så livet, nu kör vi!


måndag 11 februari 2013

M


EFFEKTIV


Har varit så där vixen och duktig idag! Jag har fixat hemförsäkring till mitt nya hem, försökt ringa till ortopedmottagningen på Södersjukhuset utan vidare framgång. Deras telefonkö var "full för hela dagen". Jahaaa OKEJ!?
Sen försökte jag ringa försäkringskassan ifall något skulle gå fel vid en operation av mina ben och jag behöver sjukskrivas. Men vet ni vad!? De sa samma sak: Kön är full, ring imorgon!

A men jag har iaf lyckats med en av sakerna så känner mig ganska duktig.

Jag har varit hos pappa på jobbet och myst med Linas bedårande lilla hund, och det va kärlek vid första ögonkastet kan jag lova! Hämtade lite saker av pappa och gav honom lite saker och sen åkte jag iväg till Farsta för fler ärenden.

Hörs sen! 


KOMPARTMENTSYNDROM HJÄLP!


Jag behöver hjälp! Är det någon som har eller känner någon som har erfarenhet av tryckmätning i smalbenen och vader!? Hur känns det efter? Kan jag jobba i 7 timmar efteråt eller kommer jag ha ont? (Står uup hela jobbpasset)

RESIDENT EVI 6


Nu har äntligen Izabelle kommit hem och jag har möblerat om vardagsrummet, för nu är det seriös gaming som gäller! Resident evil 6 är det som gäller så klart! Nu ska vi döda zombies. Måste faktiskt säga att vi är jävligt grymma!







JAG TÄNKER




söndag 10 februari 2013

SÖNDAG

Har tillbringat min dag på Stadium. Måste säga att jag trivs så sjukt bra där! Det är nästan så jag längtar till att jobba igen men det ska faktiskt bli skönt att få vara ledig imorgon!

Det har blivit en hel del jobb senaste veckan och det har inte min ben tyckt om kan jag säga. I fredags hade jag så ont så jag kunde inte sova, tror jag fick 2 - 2,5 timmes sömn under hela natten. Kan säga att jag längtar efter doktorn! På torsdag är det dags för tryckmätning på Södersjukhuset. Sen får jag bara hålla tummarna för att jag får tid för operation så snabbt så möjligt!

Efter jobbet åkte jag till min blivande lägenhet i Skanstull och tärffade Sandra.  Vi gick igenom massa saker i och om lägenheten, träffade delar av styrelsen så jag kunde presentera mig och spanade in tvättstuga och vind. Jag har bara en sak att säga: FAN VAD JAG LÄNGTAR!


lördag 9 februari 2013

HERREGUD


SLUTA DANSA I SHORTS OCH MINIMALA KLÄNINGAR
 OCH ÖAFOJÖOFDJFDJDFO! GÅ HEM! pinsamt





fredag 8 februari 2013

SENASTE VECKAN


Har haft en grym vecka med massa roligheter och påhitt. Låter bilderna tala för sig själva!



































måndag 4 februari 2013

AND YOU CAN SEE MY HEART BEATING




LJSÖDLGJSÄPDOGÄDFHPG


Jävla ben jävlar! Värktabletterna är slut och benen dunkar mer än på riktigt länge! Frågan är hur jag ska kunna somna med denna jävla smärta!!! Buääähhh!
Har iaf fått min remiss till Södersjukhuset nu så jag ska dit den 14 februari. Det känns ju som en evighet just nu! Förmodligen så blir jag undersökt för femtioelfte gången och sen blir det tryckmätning och det är något som gör mig livrädd!! Fan fan ville inte ha massa nålar i mig!!



söndag 3 februari 2013

MER ÄN NÖJD


Nu har jag kurat upp mig i soffan med kuddar, filt, cola och risen. The tourist visas på tv och jag älskar den filmen. Har bara sett den en gång men wow! Jag har tänkt att titta på den igen flera gånger men vissa filmer kan man inte titta på för ofta, då tappar de liksom värdet.




fredag 1 februari 2013

TATTOO


Tvätta tvätta, linda, linda, tejpa, tejpa, smörja, smörja. Den är så fin! Älskar den!

Smygtitt!









WE PUT HOPELESSNESS ASIDE




GNÄLLIG


Izabelle tycker att jag är en sån jävla kärring som klagar för att jag har ont hela tiden, men nu tänkte jag gnälla lite till. När vi var i Sälen så ramlade jg och gjorde illa foten och armbågen efter 1,5 vecka började foten kännas bra men armbågen är fortfarande lika stel och jag har svårt att räta ut den! SKIIITONT gör det! Sen så har jag gjort något med ryggen så jag har ont i mittenpartiet till höger. Inatt har jag haft så ont så jag har vaknat flera gånger. Kan någon snälla skicka hit en massör!?