söndag 30 december 2012

SÅ PASSANDE...

 


FINA TJEJER

Igår var jag på chili thai med ett underbart gäng tjejer! Det var så sjukt trevligt och så mycket som jag skrattade har jag inte gjort på bra länge! Efter lite mer än 3 timmar masade vi oss därifrån. Fick med mig min fina Thea hem och höll henne vaken hela natten.

torsdag 27 december 2012

LÄNGTAR!!

JULDAGEN

Juldagen spenderades hemma hos Tina i en fullproppad lägenhet. Massa härliga människor och jag lyckades hela tiden komma in i rummet där all körde lambo. Så efter 20 minuter hade jag hällt i mig 5 cider. Men jag var lika glad för det. Vi drog ut tidigt för att slippa årets kö och sen var det bara dans som gällde!

Tack alla underbara!

måndag 24 december 2012

JUL

Står nöjt på jobbet med min tomteluva på! Jag jobbar bara till 14 idag och då kommer mamma och hämtar mig. Jag ska fira jul ute hos dem i skogen. En liten men mysig jul!

Jag får bara hoppas på att mina kära kunder förstår att jag vill åka hem vid 14 :)

DAN FÖRE DAN

Böhöö! Kom på att jag behöver sova för jag börjar jobba 07.45 imorgon. Men sen kom jag på att jag måste duscha innan. Typiskt... Dessutom är jag inte speciellt trött, tror jag.

lördag 22 december 2012

VAD VILL DU VETA FRÅGA BARA JAG BERÄTTAR VAD SOM HELST

Den här låten spelas sönder medan jag står här mitt i natten och försöker få 
någon ordning på alla mina kartonger.
På något konstigt sätt så passar låten så bra in just nu.



torsdag 20 december 2012

ÄNTLIGEN


Ska få bolla alla tankar med Carro! Äntligen är hon hemma, som jag har längtat! 



.





IN THE MIDDLE OF THE NIGHT


Varför sätter jag mig alltid och lyssnar på sån musik man kanske inte ska lyssna på för stunden. Alla tankar sätter fart i huvudet och det enda jag kan tänka på är att det är hela 11 dagar kvar tills jag åker till Stockholm igen. 



onsdag 19 december 2012

JULBORD

Ska snart åka iväg på julbord med mina fina kollegor från Kicks.Diana har nog hunnit få i sig kaffe så sitter vi tillsammans i baksätet blir det brottning! Det ska bli hur mysigt som helst, dessutom fick jag Aida att ändra sina planer så hon följer med!






VÄNTA DU BARA





FLYTT



Då hann verkligeheten ikapp igen. Jag har sagt upp mig från mina fantastiska jobb som jag älskar och det var verkligen jobbigt! Jag har fått sånt himla förtroende på Shell så där känns det extra jobbigt, för jag vet verkligen hur uppskattad jag är.

Har tagit ner två kartinger från vinden och börjat packa. Men det är svårt, jag vet inte riktigt vilken ände jag ska börja i. Och så måste jag hela tiden tänka på vad jag behöver med mig, och vad jag behöver ha medan jag fortfarande bor kvar och vad jag ska ställa hos mamma så länge. Jag har stor lust att bara packa ner mina kläder och lämna resten för att börja om på nytt.

Det blir tredje gången jag flyttar på 1,5 år och det är fortfarande lika jobbigt och tråkigt att packa. Så vill någon frivillig hjälpa till så är ni mer än välkomna!

Jag får nog fundera lite på vad jag ska göra med vad, och börja packa mer om några dagar då allt närmar sig. Allt händer så plötsligt men det här är den bästa vägen för mig just nu.

Det är sjukt hur allt kan lösa sig när det verkligen gäller. Håll tummarna för min lägenhet!


torsdag 13 december 2012


Lägenheten börjar lukta rent igen, herregud så går det när man lämnar
lägenheten åt 5 karlar!!Ska försöka sno bilen och ta mig hem till
Thea och pussa och krama lite på henne. 
Ikväll kommer Izabelle och Moa hit och jag har några underbara dagar
att se fram emot, fullspäckade med massa planer! 





onsdag 12 december 2012

DET ÄR ÖVER NU


Mycket har förlorats. Mycket finns kvar. Jag vet att det det en dag blir bra.
Tack alla fantastiska människor som har funnits för mig,
släppt allt och bara ägnat sig åt mig.
Tack alla ni som jag inte hade väntat mig skulle göra mig så glad.


måndag 3 december 2012

NAGLAR


Grått och rosa glitter - det är grejer det!

lördag 1 december 2012