måndag 30 april 2012

JAG ÄR LEDSEN



MÅNGA TANKAR

Nu har vi alla varit duktiga och inventerat hela Shell. Jag är sjukt trött och tänker pusta ut på soffan.
Det en bara en massa siffror som snurrar i skallen.

Är det inte konstigt att man tillåter folk som gör en ledsen göra det? Varför skiter man inte bara i det? Kanske är det för att man känner sig så sjukt hjälplös? Helt chanslös, och det är inte ens värt det.

FINA SÖNDAG

Jag och Diana bestämde oss för en spontantripp till Jönköping. Där blev det en sväng på A6. och kära Vetlanda-bor klaga aldrig på vår butik! Ni anar inte hur fiiin och välskött vårat Kicks är. Helt insane! Efter en liten sväng där så blev det IKEA. Diana det mongot hällde i sig en latte och sen jävlar var det fart på den tjejen. Jag gick bara efter och kved av skratt.

Till middag bakade Peter pizza och den blev sinnessjukt god. Därefter blev det mys i soffan framför Big Brother i sällskap av en låda nagellack. Vi tog också massa bilder där vi förvrängde oss och vi skrattade så tårarna rann. Så tack mina fina vänner för en underbar dag!



söndag 29 april 2012

TACK GODE GUD!


Andreas ringde mig nu och berättade att han kunde ta emot mig imorgon. Åh jag blev helt överlycklig! Inatt kunde jag inte somna förrän kvart i 4 för jag hade så jäkla ont i benhinnorna!


CHANGES


MARDRÖMMAR

Mina mardrömmar börjar komma tillbaka och de blir bara värre och värre. Skillnaden är att nu handlar alla drömmar om att jag råkar illa ut. Jag sover så himla dåligt och vaknar av minsta lilla grej. När jag sen går upp känns det som att jag inte har sovit på tre dygn! Idag skulle jag garanterat kunna sova till klockan fyra. 


Det kommer hit en tjej runt 12-tiden och ska titta på vår lägenhet. Så jag måste ta mig upp och dammsuga lite och plocka i ordning det sista. Sen ska jag bara ligga och slappa hela långa dagen! Funderar på att hämta min lilla stora hund, eller om jag gör det imorgon. 




DET BÄSTA MED MIG ÄR DU




TANKEN SOM RÄKNAS?

Min kära vän Mergim skulle försöka var lite gullig idag.

M: Åh vet du, igår ville jag fika med dig, jag tänkte ringa dig.
Jag: Jaha :D och varför ringde du inte?!
M: Nej jag orkade inte...
Jag: Hahaha VA!?

lördag 28 april 2012

PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ

Jag har sån fruktansvärd smärta i benhinnorna just nu s jag vill gråta. Det är bara för att jag har gått omkring och sagt att det har blivit så himla bra! Och såklart när jag ska boka tid hos massören Andreas så finns det ingen til förrän på onsdag. Jag kommer ha hunnit hugga av mig benhinnorna inna dess... Dessutom vet jag inte vart mitt Thailändka super linnement har tagit vägen...

Skit jag brände mig på korvgrillen när jag skulle städa! Brännmärke! Det är inte så långt kvar tills jag får gå hem..

fredag 27 april 2012

FYLL DITT LIV MED GLÄDJE



JOBB JOBB JOBB

Nu är jag hemma efter en ganska så stressad kväll. Det är nu det känns sjukt tomt utan Oskar, och jag inser nu att jag ska vara utan honom i flera dagar. Åh jag känner mig så sjukt ensam nu.. Men det är ganska gulligt att vi lider av sån separationsångest fortfarande. Det kommer nog aldrig gå över. 

Jag och Oskar i Khao Lak i vintras.

Imorgon väntar en hektisk dag. Först är det modevisning i gallerian som gäller och jag ska sminka och sminkas. När jag går "modell"  kommer jag snubbla och riva allt, det är min vanliga tur!Haha så när ni hör krasch bang bom aaaaj då är det bara jag! När dagen är slut på Kicks ska jag direkt till Shell där jag ska spendera resten av kvällen. 


MITT NYA HÅR



INGET VIKTIGT

Ikväll är det jobb på Shell som gäller. Men först ska det dammsugas här hemma och jag ska hem till Sara och mysa, ta hand om henne lite. Gosa med hennes små katter också!

Har absolut inget mer att skriva så bye bye.

torsdag 26 april 2012

INTE MÅNGA TIMMARS SÖMN

Igår hade jag stängning på Shell, åkte hem, hann väl sova i ungefär 5 timmar sen var det dags att åka tillbaka dit för att öppna. Egentligen jobbar jag ju inte med så lite mellanrum men som den snälla vän jag är så tog jag Mergims pass idag. Jag har haft sjukt mycket att göra, det har inte varit en lugnt stund! Hanna blev helt förvånad när hon kom och såg hur mycket kunder det var och jag förklarade att det hade varit så hela morgonen.

Nu är jag iaf hemma och jag har såklart bäddat ner mig i sängen. Släckt alla lampor och ska titta på Big brother. Måste vila upp mig inför kvällens dans.

onsdag 25 april 2012

DON'T WORRY BE HAPPY

Är på jobbet och fixar och donar. Tvätten krånglar lite men det kriget ska jag också vinna! Är absolut inte sådär bitter som jag var innan. Det blev bättre när jag fick vila lite och är Odkar kom hem och jag fick borra in mig i hans famn i sängen.

Har ju varit hos frissan idag och jag blev så sjukt nöjd! Slingorna blev så himla bra, de flyter ihop alldeles perfekt! Bild kommer imorgon.

Nu ska jag diska och städa lite.
Herrå herrå!

DEPP

Jag är deppig, jävligt deppig just nu. Jag ska sätta mig och äta godis tills jag spricker. Åh jag har panik!

VAKEN

Då var man uppe med tuppen för att tvätta. Det kan ju inte finnas något som är så roligt att tvätta? Det skulle kanske vara att dammsuga eller diska... Medan tävtten gör sig ren och fin har jag krupit upp i soffan med datorn i knät, tittar på gårdagens avsnitt av Big Brother och äter en hemmagjord risifrutti. Carro tipsade mig om den och den är verkligen sjukt god! 


Annars är jag lite bitter över helgen. Jag har sagt ja till för mycket vilket resulterar i att jag stänger på fredag och är på jobbet i minst 14 timmar på lördagen. Åh jag blir så jävla less! 

tisdag 24 april 2012

SMINKNING

Tog med mig Carro till jobbet för att provsminka henne inför lördagsens modevisning. 
Titta så fin hon blev, känner mig riktigt nöjd!

Bilden är lånad från Carros blogg!


BRAVE


HALLÅ


Jag har legat och vänt och vridit på mig hela natten och inte fått många timmars sömn. När klockan väl ringde snoozade jag i 50 minuter. (men bara för att jag visste att jag kunde) Sitter och trycker i mig frukost framför tv:n och ska snart gå till jobbet. Det blir några få timmar på Kicks, sen gå hem och vila lite och sen tillbaka till Kicks för att sminka Carro. Jag ska öva inför lördagens modevisning! 



måndag 23 april 2012

AIN´T NOTHING WRONG WITH THAT




MINA TRE MÄN


Jag är så otroligt glad att två så underbara killar som Jonas och Mergim har kommit in i mitt och Oskars liv. Dem får mig alltid att le och må så sjukt bra. Jag känner mig så himla omtyckt när jag är med dem och i deras ögon är jag inte en tjej i den bemärkelsen, jag är jag och behandlas på samma sätt som de behandlar varandra och sånt älskar jag! Så jag har en älskling men tre män!



MELLIS

Mellanmål! Melon, passionsfrukt och kesella med hallon.


KICKS


Då var det dags för jobb! Vi ses där. 







GOD MORGON

Jag skulle ha gått upp klockan 8 men min mobil dog imorse så jag gick upp nu. Börjar jobba om två timmar så jag har inte så mycket tid att leka på. Men jag måste göra mig i ordning, äta och kanske städa lite. Nu var det ett bra tag sen jag jobbade på Kicks så jag ser verkligen fram emot det, och jag ska få jobba tillsammans med knäppa underbara Diana!

söndag 22 april 2012

HELG

Är på jobbet och har världens jävla nackspärr! Tydligen så skulle jag och Anna heldagar en massa på dansgolvet igår och det slår till väldigt hårt dagen efter! Jag har haft en grym helg verkligen!

I fredags var vi ett tjejgäng hemma hos Thea och grillade, pratade och tittade på Big Brother. Igår var det hemmapremiär för Myresjö och självklart var jag där. The love of My lite blev matchens hjälte efter att ha gjort två måloch matchen slutade 2 - 0 till Myresjö. Jag blev så stolt så jag fällde faktiskt några glädjetårar.
På kvällen hade vi förfest hos Carro. Vi två och tjejgänget från fredagen. Det blev candyshots, twister, lekar och dans. På hotellet mötte jag mina män som alltid sätter pricken över i:et Oskar såklart och Jonas och Mergim.

Så tack alla underbara människor som var med och gjorde helgen grym!

fredag 20 april 2012

SÄGER BARA MUMS


Ska ner till jobbet och fixa lite saker, sen möta Carro och ikväll ska 
vi hem till Thea i Landsbro för massa mys!


FÖR MAGKATARR

Läskigaste tabletten ever! Ett plaströr med pulver i och hela ska ner. 



INVINCIBLE


ÄT MIG INTE


Okej vad är grejen med mina mardrömmar? På senaste tiden drömmer jag att jag blir äten av vargar. Och när jag väl kommer undan så äter dem på min hund eller någon av mina småbröder. Grotesk jävla dröm! Så har jag mina knep, jag gömmer ansiktet för att de inte ska slita sönder det. Det jobbiga är att jag älskar vargar, de är så otroligt fina! SLUTA ÄTA MIG OCH MIN FAMILJ!