lördag 31 mars 2012

RAISE YOUR GLAS IF YOU ARE WRONG

Min kväll med Carro!




SKIT

Har sån fruktansvärd benhinneinflammation! Hur ska detta gå?

PÅFÅGEL

Kunderna tittar lite extra på mig här på Shell idag... antar att det KAN bero på att jag står med värsta gröna, blåa och glittriga sminkningen bakom disken... Så blir det när man kommer direkt från sitt 1:à jobb - Kicks.

HUR LÅNGT MAN ÄN HAR KOMMIT ÄR DET ALLTID LÄNGRE KVAR




VILL JAG INTE DÅ?


JOBB x 2

Ryggen är extremt mycket värre än igår. Jag kom knappt ur sängen. Hel mitten partiet är stelt och det gör fasiken ont när jag andas. Får hoppas på att det mjuknar lite när jag kommer igång mer.
Nu är det Kicks som gäller och därefter direkt till Shell.

Hallå vad hände med vädret? Höll på att dö av chock när jag tittade ut genom fönstret och såg massa snö!? Lägg av!

fredag 30 mars 2012

JAG BÖRJAR BLI VAN OCH DET GÖR MIG INGENTING

Nu är kvällen här och jag spenderar min på Shell. Fyller på och frontar och har mig. Är sjukt öm i benhinnorna, särskilt den högra så nu måste jag sitta ner ett tag. Särskilt om jag ska orka med morgondagen. Först är det kicks som gäller, sen Shell och därefter blir det en förhoppningsvis galen kväll med Carro!

FREDAG

Började dagen med att besöka Andreas som tog sig an man benhinnor igen. Högra benet verkar ha blivit ganska mycket bättre men det vänstra är fortfarande lite bökigt. Efter det åkte jag hem och sov igen, haha jag sov till halv 12 då var det bara att gå upp ta på sig träningskläder och åka till gymmet. Så nu är jag hemkommen från ett CX-pass och jag har lyckats sträcka högra sidan av ryggen. Trodde jag skulle dö! Så nu ska Oskar få massera!

Min älskade lilla hund kommer snart hit. Dessutom kommer Messi (familjens katt) också då nu blir det fullt hus här! Vi ska vara djurvakt hela helgen och jag älskar ju att ha dem i närheten!

torsdag 29 mars 2012

EN HELT VANLIG KONVERSATION MELLAN OSS




OMÖJLIGA KRAV

När jag gör något jag verkligen brinner för så har jag så otroligt höga krav på mig själv. Jag känner att det inte gick så bra på dansen idag, kom av mig alldeles för mycket. Det var andra gången jag dansade med den här gruppen men jag blirändå så arg på mig själv. Om stegen inte sitter perfekt blir jag irriterad och så kommer jag av mig. Det är något jag måste jobba med, kan inte ha omöjliga krav på mig själv.. Åh jag vill bara gå och lägga mig nu! Fan. Nu är min kväll förstörd.

NÄRA

Snar är det dags för dans. Som jag har längtat! Måste dansa skiten ur mig eftersom jag kommer vara borta nästa vecka. Hoppas att ni har något att se fram emot lika mycket som jag! Hihi.

STORSTÄDNING

Förhoppningsvis kommer det två killar hit som ska titta på lägenheten idag. Så jag och Oskar har storstädning. Känns riktigt skönt faktiskt! Egentligen skulle det vara perfekt om jag de kunde bestämma sig nu. Vi ligger nämligen under tidspress. Så håll tummarna för att de älskar våran lägenhet.

BÄST I SERVICE

Blää måste gå upp nu... Ska på utbuldning med Kicks. Det sköna är väl att jag kan gå hem och lägga mig sen igen. Måste trycka i mig lite frulle nu och klä på mig. Vi hörs!

onsdag 28 mars 2012

IT´S SIMPLE, I WANT YOU


for the rest of my life!

UPPSPELT

Då börjar den här jobbaren lida mot sitt slut? Inte för att den har varit så lång men... Planen är ju att gå hem och sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Just nu är jag alldeles för uppspelt känner jag och jag tror inte att jag kommer kunna somna på ett bra tag. Ska få Oskar att titta på Big Brother och mysa i soffan med mig.

DEN ÄR VÅRAN

På 30 minuter fick jag en superfin lägenhet och en bh! Haha så kan det gå!

PIRRIGT

Blev väckt av Mergim som ville att jag skulle komma till jobbet och vara med på ett foto. Fotot ska visas på Willys och Ica Maxi och göra reklam för Shell. Haha! Oskar fick agera fotograf.

Jag börjar bli helt sjukt pirrig i magen. Om 3 timmar ska vi träffa vår eventuellt nya hyresvärd. Därefter är det dags för jobb. Aa nej det var inget mer, byebye!

tisdag 27 mars 2012

IDAG ÄR DET CARROS FÖDELSEDAG

Snart ska jag hem till Carro för att mysa lite och fira hennes födelsedag! Förhoppningsvis ser inte Carro detta ännu eftersom hon är och tränar, men jag har handlat present och tårta till henne, hihi! Surprise! (Ska nog tidsinställa inlägget så att det publiceras samtidigt som jag är hos henne.)





GUMMIBAND OCH SVETT

Då var det dags för ett CX pass. De ska ju ha ändrat 
uppläget och det sägs att det ska vara riktigt bra! Spännande!



FÄRGKLICK

Var inne på Kicks innan och Aida gick loss med penslar och färger på mig. Riktigt coolt!

JAG SAKNAR DIG


STACKARN

Jag bakade scones till min älskling som är hemma och förmodligen har ryggskott. Jag älskar att få sova ut med honom brevid mig! Nu ska vi slappa lite och om ett tag ska jag köra Oskar till massören, då ska jag passa på att gå in på Kicks och visa upp mitt nya hår.




måndag 26 mars 2012

NI SKA VETA ATT JAG INTE GLÖMT, DET FINNS BILDER SOM ALDRIG SUDDAS UT

 


THE GAME - MY LIFE



NI ÄR DET BÄSTA SOM FINNS



E, S, I, O, O, C, L


HÄR ÄR JAG

Hääj hääj! Jag lever och mår lite bättre än vad jag har gjort i helgen. Nu kan jag faktiskt se lite positiva saker som jag kan se fram emot. På onsdag ska vi träffa hyresvärden till vår kanske nya lägenhet. Imorgon ska jag och Carro ha myskväll och fira hennes födelsedag. Och om ca 1 vecka åker jag till Stockholm och träffar alla mina älsklingar!

Annars har jag jobbat idag och tillbringat nästan två timmar hos frisören. Trots att det inte är klart så är jag nöjd! Om ca 2 veckor ska vi lägga i typ blonda slingor. Hoppas att min glädje håller sig kvar hela dagen!

söndag 25 mars 2012

ÖVERSVÄMNING

När många tvättar sina bilar efter varandra så blir det lätt översvämning hos oss. Jag drog på mig stövlarna och vadade fram i tvätthallen. Lyfte bort brunnslocket och började röra runt i all lera med en lång pinne. Haha när jag va färdig hade jag lera i ansiktet och var svart över hela händerna kunderna berömde mig mycket när de såg att vattnet sjönk undan och de tyckte att jag var flitig och skötte mitt jobb väldigt bra! Haha! Antar att jag måste gå upp ditt snart igen, men man är ju proffs nu ;)

DELFINGATAN

På onsdag ska jag och Oskar träffa hyresvrden som äger den lägenheten som vi vill flytta in i. Att han vill träffa oss måste ju vara positivt?! Hoppas verkligen att vi får den för just nu har jag redan flyttat in i mina tankar och om vi inte får den kommer jag ruttn av besvikelse! Så nu får ni allt se till att hålla tummarna för oss!

INTE BAKIS OCH RIK

Har haft en dålig närvaro här det senaste dygnet. Har helt enkelt inte haft lust.. Nu är jag på Shell och ska jobba hela dagen. Det gör mig absolut ingenting. Det är skönt att inte vara bakis och inte sova bort hela dagen. Dessutom blir jag mycket rikare, hihi! Självklart längtar jag efter min underbara hälft som såg ut att ha det så mysigti sängen när jag skulle gå. Men det blir mys med honom hela eftermiddagen!

fredag 23 mars 2012

YOU´RE NEVER ALONE



VI SLAPPAR

Duktiga jag lyckades glömma min mobil på jobbet, så just nu är jag endast anträffbar via Oskar eller kanske lite på facebook. Ikväll ska Oskar vara sådär tråkig och sitta vid datorn och gejma tillsammans med nörd 1, 2 och 3! Så jag ska väl kanske städa lite, kanske hihi. Och sen så ska jag bara slappa i soffan. Ska också ta en promenad tillsammans med Line!

WHILE I BREATHE I HOPE


KICKS MED BRÄNNANDE BEN

Har njutit av en underbar smoothie och sminkat mig. Benen brinner lite mindre nu och jag ska ta och gå till jobbet. Idag är det kicks som gäller! Herrå herrå. 



OCH JAG ANTAR ATT DET BLIR VÄRRE

Okej nu svider det fruktansvärt mycket! Jäävlar!

OM DET GÖR ONT SÅ BLIR DET BRA

Åååh det va skönt! Skönt om man tycker om smärta! Och jag tycker ju om när det gör ont. Däremot så när han tryckte på de besvärligaste ställena var det obehagligt och han skrattade och sa att han såg hur hela jag vred på mig. Nu känns mina ben som spaghetti och han sa att jag kommer vara öm i benen, förmodligen hela helgen. Linnementet bränner skönt än så länge! Men jag känner hur det blir allt mer och mer. Hoppas att jag står ut på jobbet sen...

 

PAIN

Då var det dags för smärta! Mot Km klinken för att mosa mina benhinnor!

torsdag 22 mars 2012

BREAK FREE





I WILL NEVER LEAVE YOU


Idag kände jag mig verkligen som en del i gruppen när va dansade tillsammans. 
Det var så himla roligt och jag känner att det här får jag ALDRIG sluta med igen. 
Längtar verkligen till nästa vecka då det blir ännu fler steg! 
Jag var faktiskt lite orolig att jag skulle vara helt i otakt med de andra och bli helt snurrig, 
men så farligt var det absolut inte!