onsdag 29 februari 2012

SPONTANT ÄR BRA, IBLAND

Det blev en liten spontandejt med min fina Linn! Vi låg i soffan och mös och pratade om våra dagliga problem! Ska börja förbereda lite mat snart, men jag sitter ju så himla skönt i soffan just nu. Vet att Oskar vill se landskampen vid 20.00 så ska försöka tajma maten med det.

DU RÄDDAR MIG VARJE GÅNG



In the middle of feeling misunderstood and rejected is the heartbeat of all things…
In the midst of loneliness, in the midst of fear. 

TILLSAMMANS IGEN

Har hämtat hit Dasty igen. Vi är så lyckliga tillsammans. Annars är det inget speciellt som händer idag, Oskar är ledig från fotbollen ikväll så det blir mys och landskamp! Just nu är det gårdagens avsnitt av Big Brother som gäller!

tisdag 28 februari 2012

ÅNGRA DIG ALDRIG


TISDAG

Jag städar och Oskar lagar mat. Jag älskar mig själv när jag väl bestämt mig och sen sätter igång att plocka och dammsuga! Så ikväll kan jag bara slappa utan att känna att jag borde göra något här hemma.. Men nu blir det matpaus och Big Brother!

söndag 26 februari 2012

FAMILJ

Igår efter jobbet var jag och discobowlade med Oskar, mamma, Tobbe och Adam. Fan vad jag är dålig på att bowla men jag hade så trevligt sällskap så det gjorde inget! Efter det åkte vi hem till mamma och tittade på melodifestivalen, spelade guitar hero och jag pysslade med mammas naglar.


Idag har jag jobbat sen klockan 8. Ska åka till Linn lite senare men jag måste lägga mig på soffan och blunda lite. Sov så himla lite inatt!

lördag 25 februari 2012

INGEN HELG HÄR INTE

Var uppe med tuppen imorse. Har varit på Shell och öppnat tillsammans med Andrea. Jag har första egna öppningen imorgon så jag behövde vara med och kika lite. Sen har jag varit ute och gått med Dasty i det underbara vädret!

Nu är det frukost och gårdagens avsnitt av Big Brother. Därefter ska jag göra mig i ordning, ta en till promenad med Dasty och sen gå till jobbet. 4 timmar på kicks står på schemat och en hel del kunder kan jag tänka mig, lönehelg!

fredag 24 februari 2012

BLAHA

Jag har ingen som helst fredags-känsla. För mig är det typ tisdag. Det suger. Jag vill att Oskar ska komma hem så vi kan åka och handla något gott och mysa. OCH HUR UNDERBAR ÄR INTE HAN DÅ!? Jag har gått och fasat hela dagen för att jag hade bestämt mig för att städa när jag kom hem. Tror ni inte att min älskling har städat hela lägenheten!? Åååh han är så jävla bäst!

HEY I HEARED YOU WERE A WILD ONE

BE YOU


CHARMERANDE


Mot jobbet!





torsdag 23 februari 2012

INGET VIKTIGT FÖR INGEN

Nu är alla bilder från Thailand upp på facebook och alla är taggade. Ska försöka få upp lite fler bilder här på bloggen men nu måste jag ha en paus från dessa bilder, eller snara uppladdningen av dem.

Jag har varit på utbildning nu med alla som jobbar i gallerian. Nu är jag trött och känner verkligen hur värdelöst detta inlägg är, så jag slutar skriva nu haha!

PROMENAD

Snart är det dags för en promenad tillsammans med Dasty, Carro och mina RayBan!
Får passa på medan det är sol ute. Mysigt värre!

I SOLEN MED MIN SOLSTRÅLE

Började dagen med en härlig promenad med Dasty i solen! Riktigt härligt, det känns ju fånigt att tro att vårvädret är här för att stanna med tanke på att det bara är februari, men man kan ju alltid hoppas! Nu håller jag på att kriga med alla bilder från Thailand, alla är upp på facebook så nu ska det taggas! Det hare bara tagit en månad, haha!

.



onsdag 22 februari 2012

DASTY

Idag fick jag finbesök av min stora lilla hund! Så jag tog med honom, Diana och Iza på en promenad i regnet. Det blev en promenad på lite mer än en timme ändå och hundarna var såklart super nöjda! Däremot så hade jag behövt ett stort torkskåp att ställa in Dasty i när vi kom hem. Det tog en evighet att få honom torr! Så nu kommer det lukta blöt hund här hemma ett tag, men det gör inget för jag tycker om honom så mycket!

COCA COLA

Sjukt dålig bild, men så får det vara. Nu har jag varit och depp-handlat. Jordgubbar, godis, choklad, juice och COLA! Idag har jag varit utan cola i en månad så nu tänker jag faktiskt unna mig lite! 


TRÅKIGT

Vad trött jag blir. Hade verkligen sett fram emot att åka till Jönköping ikväll med Diana och Aida för att gå på utbildning med Lancome och Biotherm. Men nu visar det sig att vi har tagit fel på datumet... Utbildningen var igår. Så nu känner jag mig sjukt uttråkad, vad i hela friden ska jag göra hela kvällen?

Ska iaf gå till Kicks och hämta mitt nya schema och fixa lånekort på bibblan. Dags att bli boknörd igen!

MIN RUMPA


Detta är ett skämt! Jag har sån träningsvärk i rumpa och lår så jag kan knappt resa mig upp!
 Det är ju ett gott tecken såklart men herregud vad ont det gör! 



tisdag 21 februari 2012

THE ONE THAT GOT AWAY


Därför ska man aldrig skiljas osams! 



HÄR KOMMER JAG

Snart är det dags för CXWorks och Zumba, antar att jag kommer vara helt död efteråt. Men jag får rehaba mig lite hemma hos Carro sen. Vi ska proppa i oss mat och titta på Big brother, ååh jag har verkligen saknat våra BB-kvällar!

STÄDNING

Jag har städat sovrummet och köket. Nu är det bara badrummet, hallen och vardagsrummet kvar. Det är ju så sjukt tråkigt och nu råkade jag ju hamna i soffan... Men de stökigaste rummen är städade så nu måste jag sätta fart! Det är ju så skönt när man väl har fått det gjort så jag ska väl sätta igång.

JAG SAKNAR DIG

Äntligen tog jag mod till mig och vågade se Jag saknar dig. Det är en film baserad på Peter Pohls bok Jag saknar dig, jag saknar dig som är en av de bästa böckerna jag någonsin läst. Älskar när man blir så berörd! När jag läste boken på svenskalektionerna i högstadiet satt jag och snyftade högt, tillslut blev alla i klassen så vana haha. Gud vad jag har gråtit de senaste två timmarna! Så här mycket grät jag inte sen jag såg P.S I love you så de här två ligger i toppen bland gråtfilmer för mig. Som tur är så grät Linn också så hon tyckte inte att jag är helt knäpp. En underbar film som är så fruktansvärd så man blir helt förkrossad, men det är ju så filmer ska var.. De ska ju beröra. Jag älskade den! 



måndag 20 februari 2012

MYRESJÖ

Snart är det dags för Myresjös första träningsmatch mot Vetlanda FF. Åh jag är så sjuukt taggad! Jag hoppas att Oskar äntligen får spela där han vill, det vore så himla roligt! Linn kommer snart hit och vi ska packa ner bullar och varm choklad, sen bär det av! HEJA HEJA!



YES

Nu ska jag sätta mig och titta på gårdagens premiär avsnitt av Big Brother! 
Äntligen ska jag få mitt liv tillbaka, haha! 


OCH NU DÅ


söndag 19 februari 2012

OTROLIGT



MEN JAG DÅ

Jag vill också titta på Big Brother nuuuu!

FÅR PASSA PÅ MEDAN JAG ÄR MOTIVERAD



Måndag: Egen träning på gymmet eller promenad
Tisdag: CXWorks och Zumba
Onsdag: Spinning
Torsdag: Egen träning på gymmet eller promenad
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Zumba




JAG VILL DANSA IGEN

Jag vet inte vad jag ska göra för att kunna vara motiverad till träning hela tiden? Jag är liksom jätte peppas i typ en månad sen så tröttnar jag eller "har inte tid". Till träning ska man alltid ha tid! Egentligen så skulle jag vilja spela fotboll igen eller dansa. Jag önskar verkligen att mina ben ville detsamma. Men jag har funderat på att börja dansa igen men jag hittar inga kurser här i närheten för oss som inte är mellan 12-15 år. Om någon vet något ställe så får ni gärna dela med det till mig! Har dansat funk och HipHop så något i den stilen eller typ streetdance.

KEEP ON WALKING


SÖNDAG

Snart är det dags för jobb igen. Känner mest för att bädda ner mig i soffan men det får jag göra hela dagen imorgon. Igår fick jag mysa med Linn så jag känner mig på lite bättre humör. Saknar Oskar så ikväll när han kommer hem måste vi kramas, massor!

PICTURES


Lite bilder från förra helgen då vi hade inflyttningsfest, hihi!