måndag 31 oktober 2011

LÄGENHETSTANKAR

Idag har jag och Oskar tittat på lägenhet inne i Vetlanda. Och jag tror nog att vi föll fr den båda två. En stor lägenhet med extremt mycket förvaring, garderober i mängder. Lite saker skulle ju behöva fixas men jag gillade den verkligen!

Nu: Ensam mamma söker!


FULL FART


Drömde en sån förskräcklig mardröm inatt, värre än vanligt. 
Jag känner mig helt slut och jätteledsen. Usch. 

Ska väl sätta på mig smink och locka håret för att sen dra iväg till jobbet. Denna vecka är det 
mycket som händer, vi får julleveranser, våra ordinarie varor och make up stores varor. Jag och 
Aida har det lite körigt men jag vet att vi kommer lösa det alldeles utmärkt! 



söndag 30 oktober 2011

FINT AVSLUT PÅ EN TOPPEN HELG

Ikväll blir det Chili Thai tillsammans med Oskar, Diana och Peter. Mumsigt och mysigt värre!

lördag 29 oktober 2011

FIN MAGE OCH RUMPA

CxWorx kommer definitivt bli mitt favoritpass! Det var riktig härligt och man känner verkligen hur magen och rumpan får jobba. Benen över huvudtaget och ryggen kändes ju också. Kommer hata livet imorgon för att min träningsvärk kommer vara extremt, men då vet jag att det har tagit ordentligt!

torsdag 27 oktober 2011

NÅGOT EGET

Nu ska vi åka och titta på en lägenhet. Haha det gick snabbt,
men mina förväntningar är inte speciellt höga om man säger så.
När jag hade lyckats packa in hela familjen i bilen så ringde han
och sa att den blev upptagen, precis... Hmm..


JAG BEHÖVER EN SMÄLL PÅ KÄFTEN


Ja då var gymkortet kirrat och första passet bokat! Imorgon ska Carro få köra hårt med mig och på lördag morgon ska vi träna CxWorx. Låter ju grymt! Mitt problem är att ta mig till gymmet, när jag väl är där så tränar jag gladeligen. Så jag har sagt till Carro att hon måste tvinga mig nu! 



DET FINNS KVAR


ISBJÖRNAR

Sitter inlindad i min filt med varmt te i handen. Det är hemskt att vakna upp på morgonen när det inte är eldat och det inte finns någon värme. Börjar känna av en klump i halsen och har fått en riktigt slemhosta. Jag har varken tid eller lust att blir sjuk så jag vägrar!

Om ca 2 timmar ska jag och Dasty möta Diana och Iza vid naturreservatet. Det blir promenad och förhoppningsvis massa bus! De har aldrig träffats förut men jag tror att det kommer gå alldeles utmärkt!

onsdag 26 oktober 2011

SNÄLLA GUD VA PÅ MIN SIDA

Nu har jag skänk lite slantar till Rosa bandet-galan och är dessutom med och tävlar om denna. *Drömmer mig bort* Skulle ju inte sitte helt fel! Lagom fränt! 



MIN PLÅNBOK HATAR VÅR NYA KAMPANJ


Hmm det här ser inte bra ut för min ekonomi. Får nog lämna plånboken
hemma när jag jobbar de närmaste veckorna. Nagellack är min stora last, bara måste ha allt! 



WHILE I BREATHE I HOPE


tisdag 25 oktober 2011

HUMÖRSVÄNGNINGAR

Jag är grinig och föbannad. Godnatt!

VARDAGLIGT

Snart på väg till jobbet då.. Ska ut med Dasty först, åka förbi mammas jobb och hämta en sak och sen ska jag in på Kappahl och prata med butikschefen. Idag är det löning så passa på att fynda bland parfymerna på Kicks, det är sista dagen som det är 25 % rabatt på dem.

Ikväll ska jag nog ta mig till gymmet tror jag. Behöver någon som drar lite i mig!

IT SUCKS TO BE YOU RIGHT NOW



måndag 24 oktober 2011

SNURRIGT


LÄGENHET


Nu måste vi börja ta tag i livet igen. Myresjö gick upp i division 2 och både jag och Oskar har bestämt oss för att stanna i Småland ett tag till. Jag saknar Stockholm ibland så det gör ont, men just nu är allt så mycket lättare här och jag tror även att för min psykiska hälsa så är det här bäst iaf ett tag till. Så nu ska vi börja kika på lägenheter lite mer centralt, inne i Vetlanda. Vi tänker oss en hyresrätt så om det är någon som vet någon så gör gärna av er!


OBESKRIVLIGT


I lördags så hände det! Myresjö vann spelar nästa säsong i division 2. Så jävla stort! På kvällen blev det lagfest hemma hos två eldsjälar i Myresjö IF. Det var så himla trevligt, vi sjöng, skrattade och alla var överdrivet lyckliga. Känner att jag inte tänker beskriva så mycket mer, för orden räcker inte till. En helt fantastisk helg har det varit och vi alla kommer minnas den i evigheter!



16
Bilderna tillhör Ella Hopovac.


fredag 21 oktober 2011

LUGNA PUCKAR








Har jobbat några timmar tillsammans med den förträfflige Diana! Och när jag kom hem så tog jag 
med Dasty på en härlig promenad. Nu ska jag slappa lite, fixa mina naglar och sånt där tjejigt. Ikväll ska jag åka och titta på Tobias som spelar säsongens första innebandy match. Han är så himla duktig och han har dessutom blivit uttagen till lagets bästa femma. (Man är alltid 5 spelare på plan)


Jag och Tobbe











































torsdag 20 oktober 2011

JAG VILL VARA MED!

Då var den snart här, den fruktade helgen. Och nej jag ser faktiskt inte fram emot helgen. Självklart beror det på att på lördag smäller det. Allt eller inget. Det är den match som avgör om Myresjö går upp i division två OCH hur min och Oskars framtid kommer att se ut. Självklart är det roligt att de har kommit så långt och det vore skönt om det vore över. Men just nu har jag en sån klump i magen, är så sjukt nervös! Och sen är jag väldigt ledsen för att jag inte kan vara med! FAN! Jag kommer vara ett stort nervvrak på lördag som måste jobba i stället för att åka med till Göteborg.

DU ÄR SPECIELL


DEN PERFEKTA DUON - JAG OCH DASTY







Känner mig sjukt sugen på att gå en riktigt lång promenad med Dasty. Behöver rensa huvudet lite. Måste först se till att få undan lite i köket så mamma inte dör när hon kommer hem. Är ledig hela dagen idag så får se vad som händer sen. Hade först planer på att träffa Carro men hon ville att jag skulle hänga med och träna. Känns sådär när man vaknar med en klump i halsen och en rinnande näsa..




PIRR I MAGEN

Gick bort till sängen för att hämta en sak. Ser hur Oskar kisar med ögonen, brister ut i ett stort leende och börjar pussa i luften. Hur söt får man vara? Han känner alltid när jag är i närheten. Som när jag kryper ner i sängen när han redan har somnat så tar det inte ens 2 sekunder för honom att krypa över till min sida, lägga armen omkring mig och dra mig intill sig.

onsdag 19 oktober 2011

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Det har varit en konstig dag idag. Har känt så himla många olika saker och kan inte komma fram till om det är en dålig eller en bra dag. Ena sekunden är allt perfekt och andra vill jag bara sätta mig ner och gråta. Bästa är väl att sova och hoppas på att morgondagen inte blir lika förvirrande....

TAGGAD!

Dags för jobb! :) (om någon har en chokladkaka i fickan och inte vill ha 
den så får det gärna lämnas på Kicks, döööör av chokladbegär!)

YELLOW DIAMONDS IN THE LIGHT




tisdag 18 oktober 2011

JAG VET, VET DU?


HAR TITTAT I SCHEMAT FLERA GÅNGER OCH DET ÄR JAG SOM ÖPPNAR IDAG

Var tvungen att slänga mig i duschen. Det såg ut som att jag hade smör i håret. Alltså jag blir fettig i håret på en sekund, inte ens en förvarning dagen innan. Idag är det jag som öppnar och slutar vid 14. Har ingenting planerat idag, eller jag har lite saker att fixa här hemma.

Nej i med frukost i magen och ta ut hunden på en liten promenad!

måndag 17 oktober 2011

SAKNAR HEMMA

Burr burr burr, nu börjar det bli ordentligt kallt i vårat lilla land! Idag när jag satte mig i bilen så luktade det liksom kallt och kyligt, och då började jag sakna våran lägenhet i Solna. Åh vi trivdes så himla bra där och den var så sjukt fin. Minns så väl hur jag gick ner till bussen, på väg till jobbet i mina uggs och sprakade omkring i alla löv. Herregud jag saknar det verkligen. Vi var så himla hemma där!


SISTA CHANSEN

 Matchen slutade 0-0 igår så nu får de ge allt på lördag. Förresten, vem fan sätter matchen på en lördag? Jag jobbar och kan inte följa med, så jävla orättvist! Den sista matchen som avgör allt och jag kommer gå omkring på jobbet och ha kramp i magen! Jaja sånt är livet.

Idag är det jobb som gäller. Jobbar några timmar med Diana, alltid lika roligt! Så nu ska jag promenera med Dasty och sätta på mig mitt ansikte. Herrå!

söndag 16 oktober 2011

FÖRVIRRAD


TA I FRÅN TÅRNA

Då var det dags för den näst sista kvalmatchen. Idag möter Myresjö ett lag från division 2, Kållered SK. Gissar på att det kommer bli en blodig match men extremt många nerver!

lördag 15 oktober 2011

DET BLIR BÄTTRE

Nu är jag inte lika gnällig som imorse. Hittade min tröja och min värk har för tillfället gått över. Trodde att jag öppnade idag men det gjorde jag visst inte så jag va där 45 minuter för tidigt. Diana som öppnade sminkade mig i blått och jag blev hur fin som helst!

Har fortfarande knappt fått i mig något i magen för jag  mår så himla illa, förhoppningsvis går det över. Ska se om jag ska göra någon nytta nu kanske?

VARFÖR

Världens mensvärk, kan inte bestämma mig för om jag vill typ dö eller kräkas. Har tryckt i mig ipren så med lite tur går det över lite om ett tag. Ska öppna på jobbet idag, men för tillfället hittar jag varken min kickströja eller mina svart byxor. Varför vill gud straffa mig denna morgon!?