fredag 30 september 2011

JAG VAR FAST PÅ BOTTEN MEN KÄMPADE UPP


Jag är ju helt såld på Svensk HipHop och har varit det så länge jag kan minnas!



TILLS DÖDEN SKILJER OSS ÅT

Jag lider av grov separationsångest när det gäller att gå upp ur sängen. Det handlar inte om att jag är trött utan sängen är bara jävligt skön! Alltså överdrivet extremt skön. Alla i familjen älskar min säng mest och mamma skulle inte säga nej till att sova i den på heltid! Jag har ALDRIG någonsin haft en så skön säng, jag kan liksom ligga och titta i taket i flera timmar utan att bli rastlös (som jag väldigt lätt blir) Ibland när jag är på tex jobbet så kan jag stå och fantisera om min säng, om hur skönt det vore att få lägga sig i den.

DET LILLA EXTRA

 




Jag och Carro har haft djupa diskussioner så här på sena kvällskvisten. Vi har pratat om hennes brödrost, min hund som försöker gasa ihjäl mig, att hon ska sluta kräkas och om hur mogna vi är! (Haha roligt men sant) Älskar såna flumm diskussioner men som ändå är 100 procent seriösa.

Jag tror nog att det är dags för mig
att landa på kudden, haha eller hur?

torsdag 29 september 2011

YOU MAKE ME SMILE


Idag är det såna där små saker som har gjort mig glad. Det är väl härligt! Har haft massa söta och vänliga kunder på jobbet som har fått mig att le från öra till öra, Diana har gått med på att forma och noppa mina ögonbryn så jag slipper se ut som en varulv, och jag har en myskväll planerad imorgon. 

Eller typ som att de jag saknar verkar sakna mig också, det värmer verkligen!


Älskar hur jag bara fuckar ur med vissa, typiska exempel är Max och Olivia 
och som Max sa, Jag är en sjuk kvinna (särsklit med dem i min närhet)


OBEHAGLIGT

Aaah jag har nervryckningar i rumpan och låren! Varför? 

I AIN´T LIKE YOU TO HOLD BACK OR HIDE FROM THE LIGHT



MERA KICKS!

Hej och hå, äntligen upp efter att ha snoozat i nästan en timme! Börjar inte jobba förrän två idag men det är skönt att vara upp i någorlunda tid. Bra nyhet, jag har fått förlängt hos Kicks, har fått ett nytt schema fram till slutet på oktober och sen har jag lite extra i november!

Efter jobbet hade jag tänkt att hänga med Carro. MEN NEJ då går hon och får magsjuka. Typiskt!

Nu ska jag göra något vettigt, typ städa. Blää!

onsdag 28 september 2011

TRÖTT TJEJ

Har beslutsångest, ska jag lägga mig i sängen och sova lite till eller inte? Har sminkat mig halvt och gett hunden mat. Så då är frågan om jag ska vila ögonen lite och sen gå ut med hunden? Jag behöver ju faktiskt inte åka hemifrån förrän vid 11 då jag börjar jobba 11.30... Hmm tåls att fundera på...

tisdag 27 september 2011

SÅ LÄNGE VI HAR VARANDRA

Efter en fruktansvärd mardröm så var det skönt att ta en lång härlig promenad med Dasty och rensa huvudet lite. Det är mycket som snurrar nu, beslut som ska tas och en framtid som ska planeras. Rörigt.

söndag 25 september 2011

SPONTANT

Igår jobbade jag fram till klockan 4. Fick dra över på tiden för larmet slogs på automatiskt för tidigt, så fick hänga med securitas vakten innan jag fick åka hem. Jag köpte med mig prinsesstårta till familjen för vi skulle fira att Tobias (och hans lag) vann serien! Vi åt oss tjocka och spelade spel. Klockan 10 bestämde jag mig för att följa med Linn, Sara, Rebecca och Camilla till Eksjö stadshotell. Jag va chaffis, kände att det va ganska skönt att kunna komma hem under natten. Vi dansade fötterna av oss och jag hade så himla roligt!

fredag 23 september 2011

FANTASILÖS

Var uppe tidigt för att ta med kissemissen till veterinären. Allt var bra och han läkte precis som han skulle. (Han har brutit klobenet) Nu är jag bara extremt trött men jag ska inte gå och lägga mig igen. Behöver vända tillbaka dygnet lite eftersom jag ska jobba imorgon.

Oskar är ledig från träningen ikväll så då blir det lite extra mys. Han åker dessutom till Stockholm imorgon, okej han är bara borta ett dygn med iaf!

FRÅN ENA SKOGEN TILL DEN ANDRA

Ååh har verkligen haft en toppenkväll om man bortser från att jag körde helt fel till att börja med, haha. Jag och Linn har myst, suttit uppkrupna på varsin ände av hennes säng och snackat i evigheter. Efter ett tag tog vi oss ner till köket och åt jordgubbar och hallon doppade i choklad. Det har varit så himla mysigt, och hon bor så himla fint, blir så avundsjuk!

Tack för en riktigt härlig kväll!

torsdag 22 september 2011





Idag ska jag träffa Linn, det ska bli riktigt mysigt!
När hon har slutat jobbet ska jag bege mig till henne,
ta en promenad och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på!
Ska köpa med mig lite smarr tänkte jag också.





SE DET FRÅN DEN LJUSA SIDAN



WELL IT BURN WHILE I CRIED



onsdag 21 september 2011

NY FAVORIT


Luktar smaskens och torkar snabbt!

 



TIPS





Diana har tjatat om att jag ska testa en remover från OPI eftersom jag alltid håller på att måla och pynta mina naglar. Så igår köpte jag med mig den hem och den är verkligen grym. Jag har ju ofta nagellack, pärlor och mönster på naglarna. Mönstret gör jag med en speciellt liten pensel och det gör faktiskt att det är ganska svårt att få bort. Men OPIs remover fixade allt och du behöver inte ens tvätta händerna efteråt. Sen så luktar den jättegott tycker jag? Haha.



UPDATE

Mitt huvud väger säkert 25 kilo idag, Gud så ont jag har! Känns som att jag håller på att bli sjuk. Återhämtning är vad som får gälla under dagen och sen ska ju jag och Oskar till Eksjö för att fixa pass.Om jag mår bättre efter det ska jag bege mig till gymmet, wuhu!

tisdag 20 september 2011

FORTSÄTTNING



Wihu imorgon ska jag och Oskar åka till Eksjö för
att fixa pass till honom. Jag är exalterad över att
vi ska till polishuset (Oskar får hålla i mig) och
såklart för att det för oss ett steg närmare vår resa!


INVETNTERING


Oskar väckte mig klockan 6 idag... Vad är oddsen att jag är uppe så tidigt? Haha men vaken och sminkad är jag iaf, idag är det dags för inventering av butiken. Igår inventerade vi lager, skåp och lådor. Vi blir bjudna på lunch och får sluta när vi är klara (självklart inte alla)

Känner att det här är Diana, jag och Aida!

Om jag känner mig någorlunda pigg efter jobbet ska jag ta mig till Friskvårdscenter, 
handla gymkort och träna. 

måndag 19 september 2011

LIFE



ATT GÖRA

Äta [x]
Ringa Kicks kundtjänst [x]
Kontakta Epab [x]
Kontakta Elitfönster [/]
Söka jobb [x]
Gå igenom mail [x]
Fixa brev till transportstyrelsen [x]
Fått en faktura borttagen [x]
Städa rummet [x]
Vika tvätt [x]
Plocka ur diskmaskinen [x]
Få tag i pappa []



HEMMA

Är hemma tidigare från jobbet eftersom vi var så effektiva idag. Vi håller på med inventering. Börjar känna mig hängig igen, riktigt dålig. Det har jag inte tid med. Ska äta lite och ta det lite lugnt kanske..

JAG DANSAR MEN JAG KÄNNER INGENTING ALLS




GNUGGAR BORT TRÖTTHETEN

OJ tidig morgon! Det är ju nästan helt otroligt att jag är uppe så här tidigt, det var bra längesen. Men idag är det jobb på Kicks som gäller, som jag har längtat. 09.30 - 18.00 så det blir en riktigt heldag. Efter jobbet ska jag se om jag kan klämma in lite träning, annars får jag skjuta upp det till onsdag.

söndag 18 september 2011

BLÅST (som i korkad)

Myresjö... Ja vad kan jag säga.. De vann, men det är fanimig ett mirakel! Hmm.. Och, nej jag ska inte ens yttra mig om vissa saker, vissa handlingar som vissa gör. Det får vara som det är men jag hoppas att de får äta upp det tillslut!

NU KAN MAN VA ENSAM MEN ALDRIG FÅ VA SJÄLV


JUST ANOTHER SUNDAY

Trött trött trött! Kom i säng så sent igår så nu känner jag mig helt mörbultad! Är typ så trött så jag mår illa men det blir ingen vila idag för imorgon ska jag upp ganska tidigt för jobb på Kicks.

Idag ska jag titta på Oskars match på Myrvalla, ni får hjälpa till att hålla alla era tummar för vinst!

BESLUTSÅNGEST

Det är ju heeeelt omöjligt att bestämma sig för ett hotell. Eftersom vi har sagt att det får kosta vad det vill (i princip) så finns det ett enormt utbud både i Bangkok och Phuket. I Bangkok har vi sagt att vi vill bo i ett höghus med en pool på taket, jävligt nice restaurang och spa! Då kan vi välja på minst 20 stycken.. Och i Phuket skulle jag vilja bo i en egen liten villa och jaa det finns ju EN HEL DEL att välja på där också.. Vi får helt enkelt sova på saken!


lördag 17 september 2011

HÅL I PLÅNBOKEN


Ursäkta de extremt dåliga bilderna men jag har fortfarande inte hittat min
laddare till min kamera och då får mobilen duga. Haha på bilden i mitten ser det ut
som att jag har världens längsta fötter. Två lite finare skor (högst upp och längst ner)
och ett par mer vardagliga. 




Jag har ju länge använt make up stores cover all mix. En concealer i tre olika färger i en burk. 
Men hon tipsade om samma sak fast i pennor så slipper man hålla på med 
penslar och det blir inte så ofräscht. Världens bästa måste jag säga!


 


ROLIGHETER


Har tillbringat min dag i Jönköping tillsammans med Oskar. 
Hittade en hel del roliga saker, ska visa sen. Nu ska vi göra lite
nytta och senare ikväll ska vi boka hotell i Bangkok! WUHU!