lördag 30 april 2011

EN KÄNSLA

ENSAMHET


Kan ingen förstå mig?

.

SÖMNTUTA

Tack vare all den underbara medicin jag äter blir jag så sjuukt trött! Så nu är det dags för en efterlängtad tupplur.

.

EN DAG SOM "URSÄKTAR" FJORTISAR ATT BLI FULLA

Vi har nu kommit på vad jag har fått dessa outhärdliga utslag ifrån. Det verkar som att jag är 1 av 1000 som inte tål p-pillerna jag äter. Hahah fattar ni att 1 av 1000 får utslag och extrem klåda och jag är ebn av de få! Det känns ganska typisk när jag har hittat bra p-piller som också är "bra" för mitt svaga hjärta... Så nu är det bara att lägga av med de och jag ska fortsätta äta medicin i 4 dagar som jag blir trött och flummig av.

Jag, mamma, Tobias och Adam ska nu åka in till Vetlanda för lite shopping och jag ska boka klipptid. Känns som att det verkligen behövs! Ikväll ska Oskar tatuera sig och vi ska titta på brasan, antingen i Korsberga eller i Vetlanda.

.

fredag 29 april 2011

AKUT

Inatt åkte jag och mamma till Eksjös akutmottagning. Mina utslag blev bara fler och större och jag fick ont i halsen. Jag fick lite starkare mediciner och åkte sen hem igen. Det mirakulösa är att medicinen verkar VERKLIGEN hjälpa! Utslagen har försvunnit lite på magen och sakta men säkert på benen.

Snart kallar jobbet och ikväll blir det en lugn kväll. Herrå herrå!

.

torsdag 28 april 2011

SOM DEN PASTAFANTAST JAG ÄR

Efter lite krocket med Adam och Oskar blir det nu stuvade makaroner!

.

onsdag 27 april 2011

ETT BEROENDE

Jag har shoppat byxor och puder sen så åt jag och Izabelle massa sushi! Så under den här veckan har jag ätit sushi fö tre månader framåt. Härligt värre. I väntan på att Oskar ska komma hit, vilket kommer ta ett tag eftersom halva stan är avstängd ska jag packa klart och gå till Izabelle ett tag.

.

MEDICIN

Jag var upp med tuppen imorse för att ta mig till vårdcentralen. Fick ett recept på lite piller som jag ska äta i några dagar och om utslagen inte blir bättre får jag gå tillbaka till farbror doktorn.

Min plan är nu att väcka Izabelle och sen åka till Farsta.
Ikväll är det hemfärd!

.

tisdag 26 april 2011

DEEP

Hemma från teatern och jag har krypit ner i soffan med myskäderna på!

Jag har tänkt på en sak, det är ju snart premiär för den 4:e Pirates of the Caribbean filmen. Men hur fan kan man kalla det 4:e när varken Orlando Bloom eller Kiera Knightley är med? Det förstör ju NÄSTAN hela filmen? Jag har verkligen sett fram emot den här filmen för jag vill ju se hur det går för dem, men nu är jag bara så sjuuukt besviken! Kan någon förklara för mig hur de tänker!?

Pirates of the Caribbean

.

HEJ

Jag har varit i stan och myst med Isabel, Oskar och Micka. Det blev lite shoppping och jordgubbar i solskenet. Nu tror jag att jag ska lägga mig på soffan och sova ett tag för ikväll ska jag troligtvis på teater med Isabel och hennes mamma, myyyysigt värre!

.

måndag 25 april 2011

ANDREEW & SANDREEW

Snart ska jag sätta mig på tunnelbanan och åka hem till min Sandreew!
Hemma hos henne blir det middag och massa prat.
Jag ska ta mig till ett apotek också och handla lite medicin så jag
kanske blir av med alla hysteriska utslag som gör att jag inte ser klok ut!


Ikväll ska jag nog träffa en gammal vän och sova hos henne :)


BARA DU












Boy I think about it every night and day I'm addicted wanna jump inside your love I wouldn't wanna have it any other way I'm addicted and I just
can't get enough















.

KLÅDA

Jag ser inte klok ut! Alltså om jag inte hade haft vattkoppor när jag va liten så hade jag varit säker på att jag hade det nu! Utslagen har fördubblats och blivit större och rödare, kliar som tusan gör det. Utslagen sitter nu på hela magen, båda armarna, händerna, ansiktet, bröstet, låren och ryggen. Har stått i duschen i evigheter men det blir liksom inte bättre... Faaan vilken smärta!

.

söndag 24 april 2011

KNOLL&TOTT


Nu ska jag träffa min fina gamla vän Elin. Spenderar nog natten där också :)
.

EXPLORER

Jag kan ju säga att det fanns betydligt mer bilder än vad jag trodde! Och filmer, herregud vad vi skrattade. Skämdes lite smått då och då men det är så det ska vara.
.
Fina tjejer!

Jag ska göra ett härligt album på fejjan med en MASSA gamla bilder och jag ska även pasa på att ta borde ett flertal album, men jag måste kolla så att jag har alla sparade på min externa hårddsik.

UTSLAG

Vet inte vad som har hänt men det kryllar av små röda utslag på min kropp. Han på magen, hela brösten och massor i ansiktet. Det syns ganska dåligt på bilderna men i verkligheten syns det betydligt mer! Kliar som tusan gör det! Vet inte om det kan ha att göra med att jag har legat och solat massor eller om det var Moas sängkläder som jag inte riktigt klarade av. (När jag va liten kunde jag inte ha sängkläder som var tvättade med parfymerat tvättmedel eller sköljda i en massa sköljmede)


.

lördag 23 april 2011

DÅTID


Nu ska jag ta mig hem till Moa ute i Nacka och självklart får vi sällskap av Laura.
Precis som förut, gud så härligt!


.

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD

Min fredag i bilder














fredag 22 april 2011

TILLSAMMANS ÄR VI LÅNGSAMMA!

Jag och Izabelle har tillbringat hela dagen i solen på hennes altan. Hur varmt och mysigt som helst. Elin gjorde oss sällskap ett litet tag och sen gick vi loss på Izabelles vax!

Jag och Izabelle sa att vi skulle åka härifrån halv fem idag. Nu är klockan tio över fem och vi har fortfarande inte åkt.. Typiskt oss! Vi ska först till Medis och handla sushi och sen ska vi till min underbara Hannes. Förkrök på hög nivå och sen bär det förmodligen av till Nype!

Imorgon får ni se en massa bilder från igår och från ikväll.
Puss och kram!

.

torsdag 21 april 2011

TALLKROGEN

Snälla Izabelle och Tess kom och hämtade mig inne vid centralen så nu har jag äntligen kommit hem till Izabelle. Känner mig lika hemma som vanligt! Vi ska åka in till stan om ett litet tag eftersom bästis tydligen är extremt sugen på att shoppa.

Ikväll blir det grillning hos Tess och säker en hel del gott att dricka.
Hela veckan är verkligen fullspäckad av roliga saker så jag ser fram emot varje dag!

.

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Fina underbara stad!






SÅ NÄRA MEN SÅ LÅNGT BORT

Uppe med tuppen kan man säga! Herregud jag är så trött så jag mår illa. Jag gick upp med Oskar för att kunna se honom lite mer innan jag åker till Stockholm. Nu ska jag packa och städa lite. Tänkte att det kanske är lika bra att börja packa nu så jag kanske hinner komma på om jag har glömt något. Ska även ut och ta en promenad med min fina Dasty.

Bussen går 08.50 och jag är i stora fina staden 14.30 och då ska min underbara Izabelle möta mig!
Ipoden är laddad med både batteri och musik så nu är jag redo för några timmar på bussen.

Vi hörs sen!

.

onsdag 20 april 2011

...

Skit!

.

MARMELUTT

Efter några ton smink ser min kind riktigt bra ut! Sen så syns det mycket mer i 
verkligheten att jag är röd och svullen. Ont som tusan gör det!

 Nu precis har jag lyckats med en till sak som är typiskt mig. Jag skulle öppna marmelad burken 
och satte den emot mig för att kunna skruva på korken. SJÄLVKLART är det marmelad under burken,
så tack för fläcken på min vite skjorta! Suck.. 

Jaja jag ska snart kila iväg till jobbet. Ha en bra dag!

.

tisdag 19 april 2011

HÖG LJUDNIVÅ

Med en tandgnisslande pojkvän brevid mig och en snarkande hund nedanför sängen säger jag godnatt.
Imorgon ska jag jobba och sen packa inför ett par underbara dagar i älskade Stockholm!

.

TYPISKT MIG

Jag har lyckat med en sån där grej som jag tror att jag nästan är själv om att klara av. Jag hade precis borstat tänderna och gick förbi Tobias rum, flinar lite och tar sats, springer och slänger mig på mage i hans säng. Tanken var att han skulle bli rädd och att jag skulle landa en bit ifrån hans ben. MEN Tobias hade sitt trådlösa tangentbord som stack ut en bit ifrån hans knä som jag inte märker, förrän jag hoppar in i det! SMACK sa det och nu är mitt kindben härligt svullet. Hahaha jag är nöjd om det BARA är svullet när jag vaknar imorgon!

.

JAG ÄR MÅLLÖS

En helt galen match, och spelarna visade supportrarna att man aldrig ska sluta kämpa!
Bajen kvitterar i den 88:e minuten genom ett helt sjukt mål, och tar sedan ledningen i den 93:e minuten! 
När Bajen gjorde det andra målet blev jag så lycklig så jag grät. 
Faaan säger jag bara att jag inte var där, skit! 



Speechless



TÄNK OM MAN FICK HA PÅSKLOV

Tobias har påsklov och är hemma med mig idag. Vi har gjort smoothie som vi ska dricka och sen ska vi ta en härlig promenad med Dasty. Därefter kankse vi ska sätta upp studsmattan.

 Det jobbiga är att jag mår så fruktansvärt illa. När jag ligger ner är det okej men så fort jag står upp känns det som om jag ska kräkas.. Jäkla skiiiit! Får hoppas på att det blir bättre, annars fixar jag inte att träna ikväll!

.

måndag 18 april 2011

SOLEN KAN GÖRA UNDERVERK

Har precis avnjutit min lunch ute på balkongen och blivit stekt av den gassande solen! Riktigt jäkla underbart. Nu känns det lite surt att behöva gå in och jobba igen. Ser nu på termometern Tt vi har 23 plus grader här! Hoppas att det blir lika fint imorgon för då är jag ledig. Ni som nu kan, gå ut och njut av det underbara vädret!

.

BEACH 2011

Ikväll är det konditionstep/bodypump som gäller för mig och Carro!
Jag får ta ut mig hårt idag och imorgon eftersom jag ska vila i mer än en vecka sen.

.

INGEN LUST

Dålig dag bara. Ingenting stämmer, tiden, håret, sminket, frukosten, saker som är borta osv..

.

söndag 17 april 2011

PRUTTILUTTER

Jag och Oskar har varit sysselsatta hela dagen med att packa upp ALLA våra saker. Och det vi inte ska ha uppe har vi packat ner i kartonger. Bokhyllan som jag har målat blev jättefin och är nu fylld med saker. Haha jag som var rädd att den skulle se så tom ut, jag ändrade mig ganska snabbt!

Jag och Oskar ska snart bada och titta på O.C, mysigt värre!

.

lördag 16 april 2011

MYCKE NÖJE



.

PREMIÄR


Ella och jag gjorde en tripp till Ullricehamn för att titta på Myresjös premiär som var på bortaplan. 
Riktigt härligt att Myresjö vann med 2 - 1, det var ett lyckligt gäng som gick av planen. 
Jag och Ella avslutade vår långa dag tillsammans på Donken. 



Bilder tagna av Myresjös alldeles egna Ella Hopovac!

.

HEJ Å HÅ

Mysssipysi hemma hos Carro denna kväll! Vi har ätit super smarrig midda, min favorit. Kyckling och matvete med good sallad. Sen så har vi tryckt i oss hur mycket godis som helst, vi glömde bort fruktsalladen, hihi!
Nu ska vi krypa ner i sängen, imorgon vankas det träning, bodypump!

Efter det ska jag åka långt åt shottan och titta på Oskars premiär.

Natti natti!

fredag 15 april 2011

MÅNGA POÄNG

Igår överraskade jag Oskar genom att köpta med mig tre stora portioner thaimat!
Vi åt oss tjocka och tittade på O.C och sen blev det massage! <3



.

torsdag 14 april 2011

ETT OCH ETT HALVT ÅR


Together we can  move mountains
Jag älskar dig!


onsdag 13 april 2011

ALLA VILL HA EN BIT AV KAKAN

Jag och Laura diskuterade alla dess MOBBADE foton på facebook som heter "My top 10 stalkers". Vi kom fram till att det blev fler bilder på mig på facebook och fler kunde få en "bit av kakan" (mig) 
Så Laura gjorde ett eget album med en bild på startsidan och så taggade hon mig. Jag tyckte hennes kommentar var oslagbar! HAHA!


Men jag hatar fortfarande alla dessa hundratals bilden som ploppar upp på hela startsidan!

.

MUSTEN ÄR SLUT

Idag fick jag skylta om i två skyltfönster på jobbet. Egentligen gjorde jag ett och Sara gjorde ett. Lite somrigt och glatt blev det, härligt härligt! Efter jobbet åkte jag hem till Carro, kollade på BB och åt hennes otroligt goda kyckling och curry paj!

Kvällens träning blev crosstraining! Heeelt sjuuukt jobbigt men roligt. Man använde verkligen hela kroppen och instruktören var grym och peppade som satan! Jag är glad att jag hade med mig Carro för man jobbade mycket två och två och man kände sig inte så jäkla snygg alla gånger, hihi!

.

I-LANDS PROBLEM

Jag hade en gång en liten liten pormask som satt under min läpp. NU är det jättestor och det gör ont i hela ansiktet. Dessutom så trycker den in min läpp i munnen så när jag äter biter jag mig själv i läppen!

Det känns bättre nu när jag har fåt skriva det, nu ska jag snart åka till jobbet. Bye bye!

.

tisdag 12 april 2011

FLASHBACKS

Jag och Carro ska snart gå iväg till gymmet och köra spinning/bodypump.
Det gulliga ör att jag åker till Carro och låter henne göra en inbakad fläta på mig
för att jag inte kan själv, precis som när vi var 13 år, hihi!

.

VILL SOVA

Det är lite irriterande att jag har legat vaken i sängen sen Oskar åkte till jobbet, allltså sen 05.50. Idag är det min sista lediga dag på ett tag och jag kan inte sova!? Jag har iaf avverkat det senaste avsnittet av Big brother och ringt till friskvårdscenter där jag tränar. Klantiga jag glömde mina nyinköpta vårskor där igår.. Men de finns kvar!

Nu ska jag banne mig lägga mig och sova i någon timme till sen ska jag måla min bokhylla igen!

.

måndag 11 april 2011

TILLSAMMANS ÄR VI HAMMARBY

Jag är uppriktigt sagt väldigt väldigt ledsen! Jag ska träna för er ikväll, jag ska ta i så hårt att ni vinner. Och så fort jag kommer hem ska jag slänga mig i soffan och titta på andra halvlek!


.Hammarby i mitt hjärta!

.

PÅMINNER MIG OCH LYCKLIGA STUNDER


.

MAKEOVER



 Baksidan är inte målad för det känns ganska meningslöst men jag har målat ett fint motiv ändå!


KRAMP

Jag har målat en bokhylla i över 3 timmar! Herregud vad trött jag är i armen. Lite mat i magen nu och sen ska jag väl göra något mer vettigt innan jag åker iväg och tränar med Carro.

.

SÅ LÄNGE JAG KAN MINNAS


Åååh var tvungen att gå upp för att sotaren kom. Känner att jag inte har sovit klart ännu så jag ska nog krypa ner ett tag till i min varma stora säng! Ska nog kika lite på gårdagens avsnitt av BB. 

Annars är jag ganska deppig idag. Det är en stor dag idag för Hammarby och jag kan inte vara med. .Jag är faktiskt rätt sur, okej det var egentligen en underdrift. Hammarbys premiär är ett riktigt vårtecken för mig och jag är VERKLIGEN inte van att inte vara där!!! Hammarby spelar idag mot Assyriska och det kan komma att bli en tuff match, men i år tar vi oss upp till allsvenskan igen! Mycket kärlek!


Jag och min fina vän Elin på det senaste derbyt mellan Hammarby och Djurgården!


söndag 10 april 2011

15 GRADER VARMT

Vi har spelat fotboll och åkt i skogen med Patriks pajero. Det var väl mer uppskattat av mina småbröder än mig, men ibland får man ju ställa upp, hihi. Nu kallar sängen och det sköna är att jag är ledig i två dagar till. Så imorgon ska jag måla om en bokhylla som jag och Oskar tänkte ha i vårat rum.

Jajaj vi hörs imorgon, puss och kram!

.

VÅR

Snart ska familjen iväg och spela fotboll, ett riktigt härligt vårtecken!

.

lördag 9 april 2011

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN HAR TÄNK SIG

Dålig uppdatering, jag vet.. Igår var det en piss dag. Jag var på dåligt humör och allmänt ledsen. Så det blev sängen efter att vi hade ätit mammas efterrätt, ananaspaj! Mumsigt värre kan jag lova.

Idag har jag jobbat mellan 10.00 och 14.00 sen så har jag smakat på den hårda biten av att ha en tomt på 3000 kvadratmeter, ATT KRATTA! Medan jag var ute och hjälpte till med det fixade Oskar till de sista listerna som ska sitta runt murstocken i vårt rum. Jag blir så imponerad över honom, han är så sjukt duktig på ALLT!

Nu har vår säng precis brakat, ena benet lossnade. Inte för att vi gjorde något utan det hände när Oskar la sig i sängen. Så nu ska vi ägna oss åt att laga den så vi kan krypa ner i sängen och kolla lite BB och kanske O.C!

Måste också tillägga att min träningsvärk fortfarande är BRUTAL sen i torsdags. Igår ville jag hugga av mig benen och rumpan, idag är det bättre men inte mycket!

Natti natti!

.

fredag 8 april 2011

PAIN

Jag känner smärta i mina ben kan jag lova! Herregud vad jag har ont i kroppen! Nu är det vila som gäller för smartskaften Andrea och Carro har bokat in sig på tre JOBBIGA pass efter varandra nästa vecka, måndag, tisdag och onsdag... Inte helt genomtänkt kanske, haha.

En liten promenad med Dasty är vad som gäller nu, lite lunch och sen ska jag till jobbet.

Hare bra!

.

torsdag 7 april 2011

KONCENTRERADE MIG BARA PÅ ATT HÅLLA MIG VID LIV

Nu har jag tillsammans med Carro varit med om en nära döden upplevelse. Vi har varit och tränat funktionell styrka, och det va bland det värsta jag har gjort. Lite roligt var det, men det hade varit ännu roligare om jag hade varit lite mer vältränad. Alltså det var stöööööört jobbigt. Jag trodde verkligen att jag skulle dö där ett tag. Det värsta var när jag kände mig HELT SLUT, tittade upp på klockan och insåg att vi bara hade tränat i tio minuter.. Inte kul! Fast lite kul var det för man kände verkligen att det tog på en :)

Nu ska jag låna Carros dusch och sen ska vi kika på BB ;)

Godnatt på er!



ONÖDIGT

Då har jag dammsugit övervåningen, köket och hallen. Så nu är det väl dags att fixa lite frukost, det blir smoothie och pannkakor! Därefter blir det promenad med hunden.

Jag är ledig idag så jag ska fixa lite grejer som behöver bli gjort, däribland sy upp gardinerna i mitt och Oskars rum. (jag är dum som skriver det för jag är säker på att jag inte kommer att göra det)


Som ni märker har jag absolut inget vettigt att skriva, haha!

Herrå.

.

onsdag 6 april 2011

TRÄNINGSVÄRK

Tränisvärken är här. Den kommer nog vara ännu värre imorgon... Nu har jag svårt att skratta, klä på mig en tröja, och trapporna kan bli lite jobbigt! Men imorgon smäller det igen, wuhu!

Efter träningen imorgon ska jag hem och mysa hos Carro, äta lite mat och titta på Big brother.

.

BLAND DET FINASTE JAG HAR

Sitter och skypar med Olivia. Som jag har kämpat för att få tag i denna lilla tjej, och äntligen har jag henne på luren!!! Vi pratar om alla mormoner som Olivia bor bland, verkar vara ett härligt gäng haha! Längtar som faaaaaaan tills hon kommer hem, och nu är det inte så lång tid  kvar. Den 25:e juni närmare bestämt!


.

tisdag 5 april 2011

MER VILJA ÄN ORK


Det blev en heldag på jobbet idag och lunchen spenderade jag tillsammans med Carro
 hemma hos henne. Efter jobbet var det brådis till gymmet. Jag och Carro körde två pass,
spinn och core. Konditionen är min svaga sida men jag märkte ganska snabbt att magen och
ryggen faktiskt inte har svikit mig alltför mycket!

På torsddag väntar ett nytt pass, som verkligen är nytt nytt överallt. Funktionell styrka heter det, har hittat ett filmklipp och ja man ser ju heeelt sjukt mobbad ut!


Nu kallar sängen och Big brother!


måndag 4 april 2011

FINA MINNEN

Sådär ja, nu har jag tillbringat någon timme åt att sortera bilder och rensa ut massa skit på datorn.
Jag har fört över nästan alla mina bilder till min externa hårddisk och tagit bort en hel del album från facebook. Med lite tur så är datorn liiite snabbare nu.

Hahaha jag satt och tittade igenom ALLA foton från när jag var i Alanya med Jossan och Sandra sommaren 2009. Alltså det finns så många dräggiga, fula och EXTREMT roliga bilder som jag inte har visat för allmänheten, och det är väl tur det! Jag tror inte ens att Jossan och Sandra har sett dessa, haha herregud!


.

IGÅNG

Då var mitt första träningspass bokat. Imorgon är det spinn/core som gäller!
Jag får kila iväg till gymmet på min lunch imorgon och fixa ett gymkort för det blir så himla stressigt efter  jobbet.

Jag och Tobias har nu planer på att ta en cykeltur tillsammans med hunden :)

.

IT´S A NEW GENERATION


.

MITT NYA JAG

Jag funderar på att åka in till stan idag och skaffa mig ett gymkort,
och såklart passa på att träna på en gång!?

.

RESUMÉ

Jag vet, nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera.. Men jag har haft en hel del för mig i helgen så jag har helt enkelt inte haft tid. Förlåt.

I lördags var jag, mamma, Tobias och Adam och badade i Myrsjö, det var lite spexigt då personalen hade klätt ut sig till pirater och vi fick gå på skattjakt och gå på planka. Adam var väldigt lycklig! Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att sen åka hem till Ella. Där var det tjejkväll med tacos, jag har aldrig och andra lekar som gällde, och vid halv elva drog vi till hotellet. Jag sov hemma hos Ella och vi låg väl vakna till halv fyra och tjattrade.

Igår kom Oskar hem och då blev det mycket kärlek! Herregud vad jag har saknat honom. Vi plockade undan i rummet och sen la vi oss i sängen och kollade klart på säsong 2 av The O.C

.

fredag 1 april 2011

DANCING QUEEN

Jag och mamma har varit vakter på Tobias disco. Det var roligt, hihi. Snacka om deja vu! Jag minns de gånger jag dansade och uppträdde för alla och kom etta. Föräldrarna som var där innan var noga med att påminna mig om hur duktig jag var när jag uppträdde och hur väl de kom ihåg mig!

Jag ska nu tyvärr gå och lägga mig utan min Oskar. Fan det suger verkligen!
Ska nog sätta på lite sex and the city och somna till.

Natti natti

.

SATC

Visst låter det nice att lägga sig i badet och titta på sex and the city? Aaaah lite avundsjuka va?



HAN GLÖMDE MIG!

En hel helg utan min älskling, nej det blir inte lätt!

Jag hjälpte Oskar att packa igår :)